Neděle, 25. září

2005-09-25 USA
  • Tak snad konečně funguje čeština, hurá :-)
  • Minulou sobotu jsme opravdu byli v ZOO. Mají ji tady docela hezkou, zvířata pro sebe mnohem víc místa.
  • Ve středu mi nějaký neřád ukradl kolo. Takže zase chodím pěšky :-( Místní policajti jsou moc slušní (dokonce za mnou přijeli domů sepsat protokol) ale ně příliš chápaví. Když jsem jim ze školy volal, chtěli po mě telefon domů. Řekl jsem jim, že ještě telefon nemáme (viz níže). Tak oni, že za mnou domů někoho pošlou a pokud tam nikdo do dvou hodin nebude, že jim mám zavolat. Možná to mysleli tak, že mám otevřít okno a zavolat ,,police''... Kdoví?
  • Telefon nám ještě pořád nejde. Místní telekom (BellSouth) totiž neumí hledat na mapě. Koupili jsme si nový telefon, ale nefungoval. Mysleli jsme si, že je chyba někde v kabelech v bytě, tak jsme to říkali majiteli. Ten pak následně volal do toho BellSouth a tam mu řekli, že na danou adresu nikdo žádný telefon neobjednával! (A při tom si s náma na té adrese vesele dopisují). Když jsme zjistili, že problémy s telefonem nejsou na naší straně, zavolali jsme tam a po půlhodinovém hovoru se nám je snad podařilo přesvědčit, že naše adresa opravdu existuje. Tak snad tenhle týden by to mohlo začít fungovat. Snad.
  • Davidovi přišla nová platební karta. Tentokrát opravdu na jméno David Chodounský. Z nějakého podivného důvodu mu tu minulou vydali s platností na tři týdny. Proč? Raději nepátrat... A výplata se blíží, hurá :-)
-------------------------------------------------------------